Foutmelding

User warning: The following module is missing from the file system: standard. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /customers/b/8/3/lieselottedenolf.be/httpd.www/includes/bootstrap.inc).

Verkiezingen 2018

Lieselotte vliegt erin

Opnieuw wil ik mij de volgende 6 jaar volledig geven om op een positieve en actieve manier Torhout verder vorm te geven. 

Het is met de glimlach,
het is met passie,
het is met een stevig uitgebouwde toekomstvisie
en het is met een hart voor de vele mensen die ik elke dag mag ontmoeten.

Mag ik daarvoor rekenen op uw stem?    

De ploeg

Met een enthousiaste en talentvolle ploeg trekken we naar de verkiezingen: een sterke combinatie van ervaren rotten en jonge leeuwen, allen verbonden door een groot hart en verantwoordelijkheidsgevoel voor onze stad. 

We zijn trots op de vele realisaties, maar ook ambitieus naar de toekomst toe.

Tijdens de ongeveer 8000 huisbezoeken de voorbije jaren kwamen drie grote items steeds terug: snelheid in de straten en verkeersveiligheid, onderhoud van het groen en de opwaardering van ons centrum. 

Pijlers van ons programma zijn dan ook 'Torhout vernieuwt' en 'Torhout beweegt veilig'

Met 'Torhout zorgt voor' zetten we in op het welzijn van élke Torhoutenaar, want iedereen moet in Torhout kansen krijgen om zijn leven aangenaam uit te bouwen.     

Op www.torhout2018.be vindt u meer info over de kandidaten.  De vele realisaties en het volledige programma vindt u er vanaf 10 september. 

U kunt voor meerdere kandidaten op éénzelfde lijst stemmen.  Elke stem telt volwaardig.